Boekingsvoorwaarden Rikketik vintage

horloge- en uurwerkenbeurzen

Alle bedragen genoemd zijn excl. 21% BTW

1. Een standtafel wordt alleen toegewezen aan abonnees van “de Rikketik”.

De prijs is 42,50 Euro ex. BTW en standaard kosten (schoonmaak, security en parkeren) per tafel. Betalingstermijn: binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur. Te late betaling kan leiden tot uitsluiting van deelname.

2. Wandplaatsen zijn beperkt en uitsluitend op aanvraag. Er is een toeslag per tafel. (Het is niet toegestaan om iets aan de muren te bevestigen, te lijmen of te spijkeren). Elektriciteit 220V = 30 Euro per aansluiting(prijzen Expo). De exposanten zijn verplicht om de stand schoon achter te laten, eventuele extra schoonmaakkosten worden in rekening gebracht. (Neem uw maatregelen.)

3. Reserveringen worden aangenomen na ontvangst van het ingevulde en ondertekende beursformulier met telefoonnummer, e-mailadres ect.

U ontvangt 1 gratis standhouderskaart per boeking ongeacht het aantal tafels circa een week voor de beurs met plattegrond en verdere info. Prijs extra kaarten op aanvraag.

4. Om 7.00 uur heeft u toegang tot beurshal (zorg voor uw spullen, laat uw tafel niet achter zonder toezicht !!). We gaan ervan uit dat u uiterlijk om 8.30 uur klaar bent. Opbouw na 8.30 is niet mogelijk. Bij niet verschijnen na 9.00 wordt uw tafels opgevuld of verwijderd.

5. Standhouders zijn tot 16.00 uur aanwezig. Een voortijdig vertrek van de beurs is erg onaangenaam voor de andere standhouders en onprofessioneel voor de bezoekers van de beurs. Als u dit niet kunt opvolgen dan moet u niet deelnemen aan de Rikketikbeurzen. Van standhouders die de beurs voortijdig verlaten, worden de gegevens genoteerd, met mogelijke uitsluiting voor toekomstige beurzen.

6. Door invulling en ondertekening van het Rikketik boekingsformulier, gaat u akkoord met de hier vermelde voorwaarden.

De overeenkomst van deelname kan niet door de deelnemer eenzijdig worden gewijzigd of ingetrokken. Indien de deelnemer door bijzondere omstandigheden verhinderd is, kan middels email een aanvraag tot wijziging ingediend worden.

Betaling bij annulering:

– Van 3 tot 2 maanden voor de beursdatum: 50% van het factuurbedrag, 50% schuift op naar de volgende beurs

– Van 2 tot 1 maand(en) voor beursaanvang: 75% van het factuurbedrag, 25% schuift op naar de volgende beurs

– Vanaf 1 maand voor de beurs: 100 % van het factuurbedrag. In alle gevallen zal de Rikketik proberen een vervangende standhouder voor de geannuleerde tafel(s) te vinden. Indien dit lukt, dan krijgt u daarvan bericht en wordt de betaling doorgeschoven naar de eerstvolgende beurs. Bij geen afmelding of niet komen opdagen wordt 200% van het factuurbedrag in rekening gebracht.

7. Uit veiligheidsoogpunt wordt geadviseerd altijd met 2 personen te komen. De Rikketik is niet aansprakelijk voor schade, verlies, letsel of andere schade aan standhouders en/of bezoekers en hun eigendommen. Zorg ervoor dat uw goederen niet onbeheerd worden achtergelaten in uw stand.

Vanaf 8.30 uur is er exclusief toegang tot de beurs voor abonnees met een vroege vogelkaart. Niet abonnees met een vroege vogelkaart vanaf 9.00 evenals Rikketikabonnees met een gewone kaart. Vanaf 10.00 is er toegang voor iedere bezoeker.