Abonnementen

Waarom abonnee worden?

De Rikketik is de grootste club in Europa van en voor liefhebbers en verzamelaars van vintage polshorloges, zakhorloges, klokken en uurwerken. Als abonnee van Rikketik heb je extra veel voordeel. Zo krijg je bijvoorbeeld:

  • Een persoonlijke Rikketikpas!
  • ​Op vertoon van je Rikketikpas tot 72% korting op de entreeprijs van elke Rikketikbeurs.
  • ​Met een vroege vogelkaart al om 8.30u toegang tot de beurs (i.p.v. 10.00u).
  • 4x per jaar het Rikketik Magazine.

Ook is er de mogelijkheid om zelf standhouder te worden als je abonnee bent. Klik hier voor meer informatie hierover.

Aanmeldformulier

Abonnee word je door onderstaande gegevens in te vullen. Voor aanmeldingen vanaf 15.00 de dag voor de beurs, neem uw bevestigingsemail en betaalbewijs mee voor korting aan de kassa. Uw abonnementnummer volgt na de beurs….

 

Door ondertekening van uw aanmelding gaat u accoord met onderstaande abonnementsvoorwaarden.

Kies eerst het land waar u woont:

Lukt de betaling niet? Neem contact op!

Abonnementsvoorwaarden

  • Na ontvangst van het abonnementsbedrag wordt uw account aangemaakt met een persoonlijk abonneenummer welke u zsm per email ontvangt.
  • Het abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd.
  • Opzeggingen uitsluitend per bevestigde email uiterlijk voor 1 oktober van het lopende kalenderjaar of 3 maanden voor uw aanmeldingsdatum in het volgend kalenderjaar.

Rikketik abonnement op magazine.

Rikketik Magazine is het full color magazine boordevol informatie, nieuws en wetenswaardigheden over vintage horloges, klokken, uurwerken en alles wat daarbij komt kijken en wordt 4x per jaar uitgegeven. Ieder kwartaal veel interessante artikelen en alle informatie over horloge- en klokkenbeurzen en veilingen.

Standhouder worden?

Ben je abonnee en heb je interesse om zelf ook op de beurs te staan? Word dan standhouder! Klik op onderstaande button om je aan te melden.